Full stack developer

Solliciteer nu

Full stack developer

Wanted: Brandclick zoekt full stack developer

Full-time · A'DAM Toren

What is up?

Wij zijn Brandclick, de storytelling agency die gelooft dat goede verhalen contagious zijn. Daarom nemen we merken met een verhaal waar wij in geloven aan de hand om tot de kern van hun verhaal te komen. Via inspirerende, informerende en/of amuserende content delen wij dit verhaal vervolgens op de juiste plekken met de relevante doelgroep.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van marketing, zoals strategie, content, advertising, fotografie/video, design en development. We werken momenteel vanuit de A’DAM Toren voor meerdere start-ups en scale-ups, zoals Knops, Gkazas Olijfolie, Eventro en Palais de l’eau. Van activatie tot conversie, we’ve got your back.

Klinkt nu al briljant. Wat kan ik doen?

Brandclick is bovenal op zoek naar een gemotiveerde programmeur die de eindverantwoordelijkheid neemt over development. Jij neemt de regie over alle websites en bijbehorende taken van Brandclick en zijn klanten, van begin tot eind. Je zet hierbij het juiste proces en workflow neer om projecten vlekkeloos te laten verlopen. Wat essentieel is, is dat jij hier pro-actief de leiding over neemt. Je komt zelf met taken, verbeterpunten, ideeën en ondersteuning voor de klanten en mensen waar jij de leiding over hebt. 

De mensen waar jij het meest mee zult schakelen zijn Pim (één van onze founders en senior developer), ons design team (Korantin, Aïse en Tessa) en eigenaren Daniël en Floris. Met Pim kun je in elk mogelijke internettaal sparren over hoe te werk te gaan en projecten (beter) in te richten. 

Developer+

Het allerbelangrijkste vinden we samen mooie dingen maken waarbij we vette verhalen vertellen. Zie Brandclick als een (online) speelveld vol ambitieuze, leergierige mensen die van elkaar willen leren en elkaar verder willen helpen. Elke dag is anders en we zijn ook niet elke dag alleen maar voor Brandclick en zijn klanten bezig. Er is ruimte voor onze eigen projecten en deelname daaraan. We sparren hier graag met zijn allen over. Je bent dus developer van Brandclick, maar er is ruimte voor veel meer dan alleen dat!

Wat zijn de vereisten?

 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring bij een online marketing bureau/creative agency of soortgelijk bedrijf. Deze ervaring uit zich in productionele- en operationele ervaring plus ervaring in projectmanagement. Daarnaast heb jij ervaring met het werken in een scrum team
 • Je werkt in een duidelijke structuur met versiebeheer waarbij je jouw code begrijpelijk, herbruikbaar en overdraagbaar schrijft
 • Git, PHP en MySQL zijn als tweede talen voor je
 • Je denkt in JavaScript, praat HTML en droomt in CSS
 • Daarnaast heb je affiniteit met CMS platformen als Wordpress, Laravel en Shopify
 • Tot slot zijn overige web-development taken, zoals het inrichten van servers, trouble shooting en (web-based) apps, onderdeel van je skillset. Zo niet, dan ben je gedreven daar snel meer over te leren

Wat krijg ik ervoor terug?

 • Je krijgt een marktconform salaris
 • Je werkt bij een jong bedrijf dat groeit als kool en nóg harder wil
 • Een vaste werkplek in de A’DAM Toren (tegenover Amsterdam Centraal)
 • Een jaarlijks uitje naar Kreta

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als full stack developer? Dan horen we graag van je!